نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
تسکین از درد معده: عسل به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی معده عمل می کند و می تواند به کاهش درد معده کمک کند.
در تحقیقی که در سال ۲۰۱۶ انجام شد محققان به این نتیجه رسیدند که عسل خاصیت ضد باکتریایی و ضد میکروبی دارد و میتواند هلیکوباکتر پیلوری که عامل ایجاد زخم معده است را از بین ببرد.
عسل با گذشت زمان و با توجه به منبع شهد خود به خود شکرک میزند و این یک فرایند طبیعی است[۱۱][۱۲] که هیچگونه تأثیری بر روی خواص شیمیایی یا کیفیت آن نمیگذارد.
قراردادن آن بر روی پوست سوخته شده باعث میشود که از ورود و برخورد هوا با پوست و تاول زدن آن جلوگیری شود و درد را کاهش دهد.
این مواد می توانند به بهبود تغییر رنگی پوست و جلوگیری از پیری زودرس کمک کنند.
این آنزیم ها می توانند به هضم مواد غذایی کمک کرده و مشکلاتی مانند سوزش معده یا گرفتگی معده را کاهش دهند.
[۱۵][۱۶] البته در مواردی که رطوبت عسل بالا باشد یا درب آن باز بوده و رطوبت جذب کند فقط مخمرهای اسموفیلیک می توانند آن را آلوده و در آن ایجاد کف نمایند. این پدیده را
در دوران مدرن، تحقیقات علمی بیشتری در مورد عسل انجام شد. ارزش غذایی عسل و تأثیرات آن بر سلامت انسان به دقت مورد مطالعه قرار گرفت.
اغلب میکروبها در عسل رشد نمیکنند و به همین علت، عسل مهروموم شده تا هزاران سال تخریب نمیشود.[۷][۸] عسل همچنین به علت اسیدیته خاص، مقدار بسیار اندک آب و وجود هیدروژن پراکسید به سختی فاسد میشود[۹] و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است.
اگر چه وراثت و همچنین رژیم غذایی از عوامل موثر در ایجاد آکنه یا جوش صورت و بدن است، اما این مشکلات معمولا زمانی ایجاد میشود که غدد روغنی پوست تحریک شده و بیش از حد ترشح شوند یا اینکه فعالیتهای باکتریهای روی سطح پوست افزایش یابد.
اما اگر قصد دارید از عسل به تنهایی برای ماسک استفاده کنید، کافی است مقداری عسل طبیعی را روی پوست خود بمالید و بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را با آب ولرم بشویید.
این بخصوص برای زنان باردار بسیار مهم است تا در طول دوران بارداری، با حفظ سلامت خود، نیاز به مصرف داروهای شیمیایی پیدا نکنند.
همچنین عسل روی پوست استفاده بیش از حد عسل میتواند باعث بالا رفتن سطح قند خون در افراد شود و باعث بروز مشکلاتی به ویژه برای افراد دیابتی شود.